Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[DOWNLOAD] "De kracht van het gebed" by Frank Nahar * Book PDF Kindle ePub Free

De kracht van het gebed

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: De kracht van het gebed
  • Author : Frank Nahar
  • Release Date : January 22, 2021
  • Genre: Christianity,Books,Religion & Spirituality,
  • Pages : * pages
  • Size : 1196 KB

Description

De kracht van God begint zich te openbaren, wanneer wij ons tot God wenden in het gebed. Wanneer wij éénmaal tot dit besef zijn gekomen, zal het gebed geen last meer betekenen, maar een heilzame vreugde, een lust en een geweldige ervaring om in Zijn tegenwoordigheid te komen.


Gij maakt mij het pad des levens bekend; overvloed van vreugde is bij Uw aangezicht (Psalm 16:11).


Wanneer wij vast zijn komen te zitten in onmogelijke situaties, is het gebed de enige uitkomst voor uitreddingen, oplossingen en antwoorden. De God van Israël is een God die verborgenheden openbaart. Hoe kan men beweren dat gebed saai is, terwijl de Psalmist duidelijk aangeeft dat er een vreugde te beleven is voor Gods aangezicht die onbeschrijfelijk is.


God is bij machte oneindig veel meer te doen, dan wij bidden of beseffen, blijkens de kracht welke in ons werkt (Efeziërs 3:20).


Er is een kracht werkzaam in iedere gelovige.

En vanwege die kracht, die zalving, is God bij machte oneindig veel meer te doen, dan wij bidden of beseffen. God is in staat veel meer te doen dan u bid of vraagt. Weet een ding: God laat nooit een bidder staan. Hij zal, integendeel, al uw vijanden beschaamd doen uitkomen. Maar dan moet u vast bidden. Niet zomaar een schietgebedje doen.


Bidden met kracht houdt in...bidden onder de leiding van de Heilige Geest. De Heilige Geest de ruimte geven door u heen te bidden. Dan zult u doeltreffend bidden. Dan zult u doelgericht bidden. Dan zult u met resultaten bidden. Dan zult u gebeden bidden naar Gods wil. Dan zult u Gods hand in beweging brengen. Dan zullen uw gebeden Hem behagen. Dan zullen uw gebeden niet tevergeefs zijn...en zult u gewaarworden dat Gods beloften inderdaad ook voor u gelden.De hemel zal zeker reageren op uw vele verzoeken en petitie’s. U zult zichtbare veranderingen beginnen te merken in uw eigen persoonlijk leven, uw huwelijk, uw gezin, uw familie, uw gemeente en uw land.


Dit boekje wil u meenemen in een nieuw gebied van gebed, waarbij bidden geen last maar een vreugde zal zijn. De bedoeling van dit boekje is om u te motiveren en aan te sporen meteen de troonzaal te betreden en de levende God aan te roepen in gebed.

Mijn bede voor u is, dat u na het lezen van dit boek, geweldige gebedsoverwinningen en doorbraken zal ervaren op elk gebied van uw leven.


Moge de Here u bijzonder zegenen en u verlichten bij het lezen van dit boek.


PDF Ebook Download "De kracht van het gebed" Online ePub Kindle